8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Παρασκευή 1, Σαββατο 2, και Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

ΣΚΟΠΟΣ της διοργάνωσης η ανάδειξη του πολιτισμού που προάγει το ποδόσφαιρο στις μεγαλύτερες ηλικίες συνδυάζοντας πάντοτε την φιλανθρωπική χροιά.

Οι παλαίμαχοι Καστοριάς θα προσφέρουν στις ομάδες μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ ψώνια από Σούπερ Μάρκετ της περιοχής, ώστε να αποδοθούν σε άπορες οικογένειες. Μεταξύ των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών θα κληρωθεί λαχνός αξίας 2 Ευρώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο Παρασκευή 1 Ιουλίου,Σάββατο 2 Ιουλίου και Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

2.Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών,ομάδες φορέων,αλλά και ανεξάρτητες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

3.Οι αγώνες (11 V 11) θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα,σε απογευματινές έως βραδυνές ώρες,υπό το φως των προβολέων,αλλά και πρωινές ..

4.Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές από 37 ετών και άνω.

5.Το κόστος συμμετοχής για τις τρείς ημέρες ορίζεται στα 90 Ευρώ ανά συμμετέχοντα και περιλαμβάνει διανυκτέρευση την Παρασκευή 1 Ιουλίου ,το πρωινό, το γεύμα και την διανυκτέρευση του Σαββάτου 2 Ιουλίου, όπως και το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής 3 Ιουλίου.Θα υπάρχει παράταση για τον χρόνο παράδοσης στα δωμάτια.Τα συνοδά μέλη χρεώνονται 75 ευρώ κατάτομο.

6.Τους αγώνες θα διευθύνουν επίσημοι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Καστοριάς και θα υπάρχει γιατρός και παρατηρητής αγώνος.

7.Η διαμονή θα γίνει στα ξενοδοχεία DIAMOND RESORT,ΚΥΚΝΟΣ,ΟΡΕΣΤΕΙΟΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΗΔΙΣΤΟΝ,VILLA DE LAGO, ΑΝΑΣΤΑΣIΟΥ και ΚΕΛΕΤΡΟΝ.

8.Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις επισκέψεων στα αξιοθέατα της Καστοριάς: Γύρος της λίμνης,Παλιά Πολη(Ντολτσό), Σπήλαιο του δράκου,Μονή Μαυριώτισσας,Ενυδρείο,Λιμναίος οικισμός,Μουσείο με κέρινα ομοιώματα,,Λαογραφικό Μουσείο και Μουσείο Μακεδονικού αγώνα) με δωρεάν ξενάγηση και ειδική ελάχιστη τιμή για τα γκρούπ του τουρνουά.

9.Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 150 Ευρώ για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της, το αργότερο την Τρίτη 14 Ιουνίου, για την δέσμευση ανάλογων διανυκτερεύσεων το οποίο θα συμψηφιστει.

10.Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 70 λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών).

11.Ομάδες που επιθυμούν αυθημερόν να συμμετάσχουν δίχως διαμονή ,έχει κόστος για κάθε αγώνα 5 ευρώ το άτομο.

12.Στον κάθε παλαίμαχο που θα αγωνιστεί, στο τελος θα δοθεί έπαινος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες στον κ.Δημήτριο Εμμανουηλίδη τηλ (0030) 6937 019988 email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here