Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καστοριάς το 3ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Ένα μπασκετικό τριήμερο γεμάτο εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. Καστοριάς.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς το τριήμερο 2,3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022, ο Α.Σ. Καστοριάς φιλοξένησε τις παιδικές ομάδες (γεν. 2007 & 2008): Δέκα Θεσσαλονίκης, Άρη Θεσσαλονίκης, Κεραυνό Λάρισας, Ζαφειράκη Νάουσας, Σπάρτακο Ιωαννίνων & Ηρακλή Κοζάνης.

Οι αποστολές των ομάδων, καθώς και συνοδοί τους που φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας, έμειναν ενθουσιασμένοι με την ομορφιά του τόπου αλλά και από την «Καστοριανή» φιλοξενία.

Αγωνιστικά όλες οι ομάδες ήταν άκρως ανταγωνιστικές, καθώς είχαν να παρουσιάσουν ισχυρά ρόστερ που προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στα προσεχή πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Η ομάδα της Καστοριάς, και στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έπαιξε πέντε πολύ δυνατά παιχνίδια, στα οποία κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και να δείξει ότι θα συμμετέχει δυναμικά στο προσεχές πρωτάθλημα παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 

Οι αθλητές της ομάδας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών Γιώργου Καραταγλίδη και Χριστόφορου Τερσενίδη καθώς και του γυμναστή Σάκη Παπαδόπουλου έδειξαν ότι ξέρουν να σταθούν με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά αξίζουν. Έτσι παίζοντας με υπομονή ομαδικό και ποιοτικό μπάσκετ εκτός από το ότι το απόλαυσαν, κατάφεραν να αποσπάσουν το πολύ θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παραβρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ Καστοριάς! Την τελευταία ημέρα των αγώνων και παρά την συσσωρευμένη κούραση, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν ομαδικά με όλες τους τις δυνάμεις και με κατάθεση ψυχής. Aπέδειξαν ότι, εκτός από τεχνική και δύναμη έχουν και μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καταφέρνοντας καταχειροκροτούμενοι, να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές γιατί δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Παράλληλα οι προπονητές εντόπισαν αδυναμίες, που με σκληρή και συστηματική δουλειά, θα τις βελτιώσουν.

Ευχαριστούμε θερμά:

Την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέσποινα Κοζατσάνη για την καθοριστική της συμβολή στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Τον Δήμο Καστοριάς, το Νομικό πρόσωπο του Δήμου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κορεντσίδη για την δική τους καθοριστική συμβολή στην πραγματοποίηση του τουρνουά αλλά και για τις προσπάθειές τους, ώστε να παραδοθεί το γήπεδο στο οποίο γίνονται εργασίες αναβάθμισης, για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα ευχαριστούμε για την τροποποίηση των δρομολογίων του καραβιού της λίμνης ώστε οι ομάδες να κάνουν την βόλτα στη λίμνη και να απολαύσουν την υπέροχη διαδρομή και να χαλαρώσουν.

Τον χορηγό της διοργάνωσης «Hotel Europa» και τον κ. Μωϋσή Καλαϊτζίδη για την υποδειγματική φιλοξενία των ομάδων.

Τον χορηγό της διοργάνωσης “Coffee Brown Kastoria”.

Τον χορηγό της διοργάνωσης “Ohmami – Street Food” για την προσφορά του υπέροχου γεύματος στους αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς.

Όλες τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Α.Σ. Καστοριάς που συμμετείχαν στο τουρνουά και συνόδεψαν τους αθλητές τους.

Τον μπασκετικό φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που παραβρέθηκε στο γήπεδο στηρίζοντας και χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των ομάδων.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος και πάνω από όλα με ήθος και αγάπη για το άθλημα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού σε ένα χρόνο για το 4ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Διαμαντίδης» και ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία στους αθλητές και τις ομάδες, και καλή πρόοδο στα μαθήματα των παιδιών!

Α.Σ. Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here