Η sentra.com.gr έκλεισε πριν λίγες μέρες 1 χρόνο από την ολική ανανέωση και αναβάθμιση. Στόχος ήταν να προσφέρει στους αναγνώστες μια νέα δυναμική αναγνωστική εμπειρία, έναν καλύτερο σχεδιασμό και βελτιωμένες τεχνολογικά επιδόσεις. Οι αναγνώστες, εσείς, αγκαλιάσατε αμέσως αυτή τη νέα μορφή της sentra.com.gr και έτσι κάθε μέρα, πάνω από 4.800 μοναδικοί επισκέπτες ενημερώνονται από τις σελίδες της.

Τον Απρίλιο κλείσαμε ένα χρόνο από την ημέρα που αποφασίσαμε να οδηγήσουμε την sentra.com.gr στη νέα εποχή. Το παράτολμο εγχείρημα της ριζικής αλλαγής πέτυχε και το πιστοποιούν οι αριθμοί. Με μια συνεχή ανοδική πορεία, φτάσαμε, ένα χρόνο μετά, να έχουμε 4.800 μοναδικούς επισκέπτες την μέρα (μέσος όρος Απριλίου 2018) και 327.797 προβολές σελίδων σε ένα μήνα, 60.992 μοναδικοί χρήστες και συνολικά 141.316 «μπήκαν» τον Απρίλιο στη sentra.com.gr.
Τέλος, προχωρήσαμε σε μια ακόμη καινοτομία. Όλοι οι αναγνώστες μπορούν να βλέπουν ΕΔΩ, ανά πάσα στιγμή, τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics, για τη sentra.com.gr. 
Δεν είναι, όμως, μόνο η εμφάνιση. Τα αποκλειστικά μας θέματα, η συνεχής ροή ειδήσεων, η κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων σε συνεργασία με τα συνεργαζόμενα της sentra.com.gr ειδησιογραφικά site, με κορυφαίο το protothema.gr, και, φυσικά, η σοβαρότητα και καθαρότητα στην παρουσίαση των τοπικών γεγονότων μας κάνουν… να πετάμε ακόμη πιο ψηλά.
Ότι αφορά την Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, το Νεστόριο, αλλά και όλη τη Δυτική Μακεδονία, «ανεβαίνει» με καθαρά δημοσιογραφικά κριτήρια, άποψη και κριτική, μακριά από εξαρτήσεις, συμφέροντα και «φιλίες».
Ευχαριστούμε όλους εσάς που καθημερινά ενημερώνεστε από τη sentra.com.gr που μας φέρατε σε αυτή τη θέση, που μας δικαιώνεται, ακόμη και όταν διαφωνείτε, για τη δημοσιογραφία που υπηρετούμε. Αυτή είναι η ΣΕΝΤΡΑ που δημιούργησε ο Δαμιανός Δέλλιος, αυτή είναι που συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Η ομάδα της sentra.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here