42χρονος καλλιεργούσε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην Πάτρα υδροπονική κάνναβη

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιεργούνταν 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό

Το ανήλιαγο υπόγειο διαμέρισμα ενός 42χρονου Έλληνα στην Πάτρα δεν χρειαζόταν το φυσικό φως της ημέρας για να φέρει σε πέρας τις… ιδιαίτερες γεωργικές ασχολίες του, καθώς είχε εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για να καλλιεργεί χασίς με την υδροπονική μέθοδο.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικώνπου είχαν ενημερωθεί για τις παράνομες δραστηριότητες του ενοίκου, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο υπόγειο τα ξημερώματα της Δευτέρας και ανακάλυψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο ήταν στημένα τέσσερις λαμπτήρες πυρακτώσεως, μια ανακλαστική επιφάνεια έκτασης έξι τετραγωνικών μέτρων, δυο μοτέρ εξαερισμού και ένα ψηφιακό θερμόμετρο.

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιεργούνταν 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here