Η ανάρτηση στο Facebook που κατέβασε χιλιάδες αρνητές στους δρόμους χωρίς μάσκες και αποστάσεις την ώρα που η μετάλλαξη Δ «οργώνει» τη χώρα

Χιλιάδες αντιεμβολιαστές κατέκλεισαν εχθές το απόγευμα κεντρικούς δρόμους και πλατείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Δράμα κι άλλες μεγάλες πόλεις, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

antiemvoliastes-poreia-1-VThdW.jpg

Oι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων διακρίνονται παπάδες, καλόγεροι και άνθρωποι κάθε ηλικίας, αδιαφόρησαν πλήρως για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό αφού σχεδόν κανένας δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσαν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

antiemvoliaste-athina-stavroi-zjSaF.jpg


Φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων κυριάρχησαν τα «αλήτες προδότες πολιτικοί», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Μητσοτάκη παραιτήσου» και «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και κρατώντας πλακάτ με διάφορα πιθανά και… απίθανα αιτήματα, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

antiemvoliaste-athina-g0URp.jpg

Τις περισσότερες από τις χθεσινές διαδηλώσεις φαίνεται να παρακίνησε ο γιατρός Φαίδωνας Βόβολης με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. O επεμβατικός καρδιολόγος είναι ο επικεφαλής της κίνησης «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει ως στόχο να «ελευθερώσει» τους Έλληνες από πρόστιμα, επιβαλλόμενες μάσκες και υποχρεωτικά εμβόλια. Ο γιατρός που ξεσηκώνει τους αντιεμβολιαστές υποστηρίζει ότι εκείνος δεν είναι κατά των εμβολίων, αμφισβητεί όμως την ασφάλειά τους, η οποία, όπως λέει, για να αποδειχθεί «χρειάζεται μελέτες χρόνων».

Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στην πορεία από την Ομόνοια στο Σύνταγμα και μίλησε στους συγκεντρωμένους πανηγυρίζοντας για τη μαζικότητα των συγκεντρώσεων και ευχαριστώντας την αστυνομία για τη συμπεριφορά της απέναντι στον κόσμο. Στη συνέχεια ο Βόβολης επέδωσε ψήφισμα στη Βουλή και αποχώρησε.

vovovlis-athina-VdEEx.jpg

Κάθε ανάρτηση της σελίδας του κ. Βόβολη μετρά χιλιάδες like και αντιδράσεις με τα σχόλια να είναι ένα πάρτι συνωμοσιολογιών με το εμβόλιο φυσικά να χαρακτηρίζεται ως μπόλιασμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here