Για το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη θα πληρώσουν μέχρι και 70€ περισσότερα. Μονόδρομος η σύγκριση για οδηγούς στους Νομούς Καστοριάς, Πέλλας και Σερρών με τις τιμές για το ίδιο συμβόλαιο να παίζουν με διαφορά από 54€, 55€ και 47€ αντίστοιχα!

Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζονται αναλυτικά οι περιφερειακές ενότητες της Μακεδονίας στις οποίες η σύγκριση τιμών αποτελεί μονόδρομο για να μην πληρώσει κανείς “τσουχτερές τιμές” για την ασφάλεια αυτοκινήτου του. Η Θεσσαλονίκη κρατάει τα πρωτεία, με το κέρδος των οδηγών που συγκρίνουν να φτάνει τα 70€. Ενώ το κέρδος από τη σύγκριση φτάνει στα 54€ για την Καστοριά τα Γρεβενά και την Κοζάνη. Ακολουθούν το Κιλκίς και ο νομός Πιερίας με διαφορά ανάμεσα στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου έως 52€.

Ανεξάρτητα από το αν δυο οδηγοί έχουν ακριβώς ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου, ο διαφορετικός ταχυδρομικός κώδικας μπορεί να επηρεάσει την τιμή του ασφαλίστρου, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από έρευνα που έκανε το Pricefox. Ένας οδηγός IX στο νομό Θεσσαλονίκης θα πληρώσει έως 275€ ετησίως σε σχέση με έναν οδηγό που θα πληρώσει μόλις 193 ευρώ το χρόνο, για το ίδιο πακέτο στην Καστοριά. Η διαφορά των 82 ευρώ είναι αρκετά μεγάλη και κάνει τη σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου πριν την αγορά τους ακόμα πιο απαραίτητη. Παράλληλα αν ο καταναλωτής επιλέξει ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου αντί για 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικό ποσό χρημάτων κερδίζοντας έως και 80 ευρώ σε ένα πακέτο με ακριβώς ίδιες καλύψεις. Άρα, θα έχει κέρδος έως και 25% το χρόνο αν επιλέξει μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.  Η αγορά και οι τιμές αλλάζουν συνέχεια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σημαίνει ότι ένας οδηγός με το να κάνει πολύ συχνά σύγκριση τιμών, θα γλιτώσει σίγουρα χρόνο και χρήμα!

Στο Pricefox οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα να συγκρίνουν μέσα σε 30” τιμές και καλύψεις από 40+ πακέτα της αγοράς και να αγοράσουν από 5€/ μήνα, μέσα σε 2 λεπτά την ασφάλεια αυτοκινήτου τους, εξοικονομώντας έως 40% ετησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here