Με πολύ ενδιαφέρον και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η ψηφοφορία του sentra.com.gr για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ του Α΄ Γύρου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.

Επιμέλεια αφιερώματος: Δημήτρης Δέλλιος, Δημήτρης Κουτσής, Δαμιανός Δέλλιος, Μάρκος Πετρόπουλος

Η κάμερα της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ και της ιστοσελίδας sentra.com.gr, τα «επίσημα» μέσα του Καστοριανού αθλητισμού βρίσκονται και φέτος στα περισσότερα γήπεδα του Νομού, καταγράφοντας τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ, τα χαμόγελα αλλά και την απογοήτευση κάθε αγωνιστικής. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 25 καλύτερα γκολ από τους αγώνες του Α΄γύρου της α΄ κατηγορίας Ελαστικά & Ζάντες Λιαχόπουλος, όπως αυτά καταγράφηκαν στις κάμερές μας και εσείς ψηφίσατε το καλύτερο.

Συνολικά ψήφισαν 1015 άτομα. Στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας με 296 ψήφους, ήρθε το γκολ του 15χρονου, Φίλιππου Μαλεγκάνου (ΑΟ Κάστωρ) που πέτυχε στο ματς της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια Βογατσικού (1-2), ενώ, στη δεύτερη θέση και με 262 ψήφους ήρθε το γκολ του Γρηγόρη Μήλιου (Ηρακλής Πολυκάρπης) που πέτυχε στην αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Χιλιοδένδρου (9-0) στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Τέλος, στην τρίτη θέση με 98 ψήφους ήρθε το γκολ του Θωμά Σιαραφέρα (ΑΟ Κάστωρ) που πέτυχε στην 10η αγωνιστική με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμίας (2-6).

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους στο αφιέρωμα την Ε.Π.Σ. Καστοριάς και τις εταιρίες ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, ΕΛΤΑ Courier, Υφαντίδης ΑρτοποιίαOxygen Health Club.

Δείτε το καλύτερο γκολ του Α΄ γύρου:

Δείτε ξανά τα 25 καλύτερα γκολ του α΄ γύρου:

Σημείωση – Ψηφοφορία: Από μια διεύθυνση IP (Ip address – Internet Protocol address), μπορούσατε  να ψηφίσετε μόνο μια φορά. Παράδειγμα: Αν κάποιος είχε ψηφίσει με το κινητό του από το WiFi της κατοικίας του, δεν μπορούσε να ξανά ψηφίσει από τον υπολογιστή ή κάποια άλλη συσκευή που χρησιμοποιούσε το ίδιο WiFi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here