Άγνωστοι, κατά την διάρκεια της νύχτας ή τις προς τα ξημερώματα, βεβήλωσαν Εκκλησάκι που βρισκόταν σε αυλή σπιτιού στο Άργος Ορεστικό.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 10 Αυγούστου, οικογένεια που ζει σε περιοχή κοντά στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού, ενημερώθηκε από περίοικους, πως κάποιος ή κάποιοι, γκρέμισαν το Εκκλησάκι που βρισκόταν κοντά στο αύλειο χώρο της οικοδομής τους. Αμέσως πήγαν στο χώρο και εντόπισαν πεσμένο και διαλυμένο το Εκκλησάκι, που όπως είπαν στο sentra.com.gr είχαν τοποθετήσει εκεί πριν 4 χρόνια.

Αμέσως η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και προχώρησε στην καταγγελία του γεγονότος αυτού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αστυνομία μετά από εξέταση του χώρου, έκανε λόγο για βανδαλισμό, αφού τίποτα άλλο, σπίτι ή αυτοκίνητο δεν είχε πειραχθεί εκτός από το εν λόγο Εκκλησάκι. Η οικογένεια εξέφρασε την πικρία της και τον αποτροπιασμό της για το συμβάν αυτό, καθώς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος μπορεί να είναι αυτός που προκάλεσε ένα τέτοιο γεγονός και τι λόγο είχε να το πράξει. Ωστόσο θα προσχωρήσει στην αποκατάσταση του ελπίζοντας πως δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον το ίδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here