Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς, συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες της Β΄ τάξης Τσάμη Μαρία και Τζήμα Βασιλεία, για τις διακρίσεις τους σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο και Παγκύπριο επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να στοχεύουν όλο και πιο ψηλά, πραγματοποιώντας τους στόχους τους και κινητοποιώντας με το παράδειγμα τους και άλλους μαθητές σε τέτοιους δρόμους δημιουργικής έκφρασης.

Συγκεκριμένα συγχαίρει τις μαθήτριες:

Α) Τσάμη Μαρία, για τον 2ο Έπαινο Διηγήματος Γυμνασίου, με το διήγημα «Της μπάμπως το γιατί» στον 5ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης- Διηγήματος για παιδιά και εφήβους, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών 2017-18.

Β) Τσάμη Μαρία, για το 2ο Βραβείο Διηγήματος, από τον μορφωτικό όμιλο Πετρούπολης υπό την αιγίδα της Unesco, με το Διήγημα «Λένκω, η προσφυγοπούλα μπαλαρίνα», στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος.

Γ) Τσάμη Μαρία, για το 1ο Βραβείο με το Διήγημα «Λένκω, η προσφυγοπούλα μπαλαρίνα» και την Τζήμα Βασιλεία για το 3ο Βραβείο με το Διήγημα «Υπόκωφη Βοή» στον Τοπικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος «Δημήτριος Δάρβαρις» με θέμα τους πρόσφυγες, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς.

Τα διηγήματα έχουν αναρτηθεί στο blog του σχολείου μας:
http://blogs.sch.gr/3gymkast/

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Καθηγητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here