Εκδικάστηκε, το μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη), η υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα Αχέρων Καναλακίου- Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, από τρεις τακτικούς δικαστές, παρουσία του προέδρου των «κυανοκίτρινων» κ. Πέτρου Νανά, του μέλους του Δ.Σ. κ. Αθανασίου Ρήμου, υπό τη συνδρομή νομικής υποστήριξής τους από τον κ. Δημήτριο Χρυσάφη, ωστόσο, απόφαση τελικά δεν βγήκε.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Κατά τ’ άλλα, οι τρεις τακτικοί δικαστές άκουσαν με μεγάλη προσοχή τους εκπροσώπους της Καλλιθέας να δικαιολογούν με κάθε λεπτομέρεια την αδυναμία της αποστολής της ομάδας τους να φτάσει στο γήπεδο του Καναλακίου, παίρνοντας  παράλληλα, στα χέρια τους τον «νομικά δυνατό» φάκελο του Μέγα Αλέξανδρου.

Όταν, όμως, από την άλλη, έδωσαν τον λόγο στον δικηγόρο της πλευράς του Αχέροντα να υποστηρίξει τη θέση των πελατών του για κατακύρωση του εν λόγω αγώνα υπέρ τους, καθώς και την αφαίρεση τριών βαθμών από την Καλλιθέα, εκείνος τους έκανε γνωστό πως κλήθηκε την τελευταία στιγμή να παραστεί στο Αθλητικό Δικαστήριο και ότι δεν είχε γνώση για το υπόμνημα που κατέθεσε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου.

Συνεπεία, εντέλει, όλων των παραπάνω, ήταν οι αθλητικοί δικαστές να του δώσουν διορία έως αύριο (Παρασκευή) το μεσημέρι στις 12 να ενημερωθεί για το υπόμνημα που κατέθεσε η Καλλιθέα, ενώ το αποτέλεσμα του επίμαχου αυτού ζητήματος, ως είθισται, θα ανακοινωθεί το πιθανότερο μία εβδομάδα αργότερα, με την απόφαση δε, όποια και αν αυτή είναι, να είναι εφέσιμη και από τις δύο πλευρές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here