Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτής  της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς αντιμετωπίζει με  υπευθυνότητα την κρίση του κορονοϊού. Από την πρώτη στιγμή, στο πλαίσιο των γενικότερων οδηγιών  του Παγκόσμιου και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Το προσωπικό συνεχίζει  να εργάζεται εξ’ αποστάσεως και με τη χρήση τηλεπικοινωνιακών μέσων, όντας στη διάθεση των Εκθετών και των πελατών της Έκθεσης προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Συνδέσμου (+302467022353, +302467023116), στo e-mail [email protected] , καθώς και στα social media της Έκθεσης:

Facebook @kastoriafurfair

Instagram @kastoriafurfair_official

Twitter @kastoriafurfair

LinkedΙ@KASTORIA International Fur Fair.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας έχει απολυμανθεί και είναι έτοιμο για χρήση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες .

Παρακολουθούμε με προσοχή της καθημερινές εξελίξεις  προκειμένου να λάβουμε τις αποφάσεις μας για τον χρόνο διεξαγωγής της  45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, την οποία θα μεταθέσουμε, έχοντας ως γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας.  Νέα ανακοίνωση, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες,  για τις πιθανές ημερομηνίες  της 45ης ΔΕΓΚ θα εκδοθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς έως το τέλος Μαρτίου.

Έως τότε: Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

Image may contain: text

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here