Θέση για ακόμα μια φορά παίρνει η ΝΟΔΕ Καστοριάς, όσο αναφορά για τα ονόματα που ακούγονται ότι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Καστοριά.

«Όσα ακούγονται για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Καστοριά (εντός και εκτός Μητρώου στελεχών), είναι παντελώς ανυπόστατα» δηλώνει η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς:

Σε σχέση με τα τελευταία «ρεπορτάζ» που ακούγονται σε τοπικά ΜΜΕ και ηλεκτρονικά site για τους εν δυνάμει υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Καστοριά (εντός και εκτός Μητρώου στελεχών), η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς δηλώνει ότι είναι παντελώς ανυπόστατα. Η ανανέωση μέσω του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ είναι ευπρόσδεκτη για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, αλλά σε καμία περίπτωση “προβεβλημένα” στελέχη του Μητρώου δεν πρέπει να “αυτοχρίζονται” υποψήφιοι πολιτευτές. Η ΝΔ στο Νομό Καστοριάς «δεν κινείται γύρω από τον αστερισμό κανενός υποψηφίου πολιτευτή/βουλευτή». Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος, όταν προκηρυχθούν εκλογές. Ελπίζουμε αυτή η στιγμή να μην αργήσει πολύ για το καλό της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here