Ανακοίνωση των Σ.Φίλων Αστραπής Μεσοποταμίας για το παιχνίδι με τον ΑΟ Κάστωρ

Διαβάστε αναλυτικά:

Μην παίζετε άλλο με την υπομονή μας…

Το Σάββατο γίναμε μάρτυρες ενός λάθους που ίσως κρίνει πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο γήπεδο της Μεσοποταμίας η ομάδα της Αστραπής όντας πρώτη ( πριν την έναρξη του αγώνα ) , φιλοξένησε την νεανική ομάδα του Κάστορα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας δεν ήταν και στην καλύτερη μέρα της επιθετικά καθώς δεν της έβγαιναν οι φάσεις . Παρόλα αυτά μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες άνοιξε το σκορ με τον Γρηγόρη Καραμανίδη. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Αστραπή να προηγείται 1-0.

Στην επανάληψη σε μια εντελώς ανύποπτη φάση από τα πλάγια και αριστερά όπως επιτίθονταν η ομάδα του Κάστορα η μπάλα πριν την σέντρα βγήκε ένα μέτρο ( τουλάχιστον ) άουτ , κάτι που ο επόπτης ο οποίος φυσικά δεν βρισκόταν στην ευθεία(!) δεν το είδε. Και κάπως έτσι έγινε το 1-1 .

Έπειτα ο επιθετικός μονόλογος της Αστραπής δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες ακόμα και με κενή εστία. Έτσι η ομάδα μας στραβοπάτησε χωρίς λόγο και αιτία από μια λάθος διαιτητική απόφαση.

Έχουμε κάνει γνωστό και φαίνεται άλλωστε, πως δεν γίναμε Αστραπή απλά και μόνο για τις νίκες. Ποτέ δεν ήμασταν έτσι. Η Αστραπή είναι ομάδα στολίδι για το τοπικό της Καστοριάς, με απίστευτες πορείες στο παρελθόν στην δυνατή τότε Δ Εθνική κατηγορία και στην Εθνική Ερασιτεχνική. Τέλος είναι ίσως η μόνη ομάδα στο τοπικό που κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από αυτό!

Δεν ζητάμε και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ την εύνοια κανενός!

Το μόνο που ζητάμε είναι τα παιχνίδια να παίζονται στα ίσια. Η ιστορία και το όνομα της Αστραπής απαιτεί τον σεβασμό όλων. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Εάν κάποιοι νιώθουν ή είναι ανίκανοι να κρατάνε μια σημαία να πηγαίνουν στην κερκίδα και να παρακολουθούν τα παιχνίδια! Αυτά για το εν λόγω συμβάν.

Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπι μέσα στο Μανιάκοι απέναντι στα Γραμμοχώρια, ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και τελικός καθώς πολλά θα κριθούν από την τελική του έκβαση . Ζητάμε από όλο τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στο πλευρό της ομάδας όπως πάντα άλλωστε!

Όπως εμείς κανείς! ΑΣΜΑ 1957

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here