Στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς βρέθηκε χθες το απόγευμα τριμελής αντιπροσωπεία της «Καστοριανής Φαμίλιας», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Επ’ ευκαιρία της τακτικής Γενικής Συνεδρίασης της ΕΠΣ Καστοριάς, χθες Τετάρτη στα γραφεία της, κατόπιν αιτήματος του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, που έγινε δεκτό, τριμελής αντιπροσωπεία της «Καστοριανής Φαμίλιας» συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τρόποι ώστε ο ΑΓΣΚ Καστοριά να οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.

Πριν, ωστόσο,  ξεκινήσει η συζήτηση, ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, καθώς και ο γραμματέας, Ιάκωβος Κοσκοσίδης αποχώρησαν, με τον πρώτο να επικαλείται τις ύβρεις που δέχεται από τον κ. Ουσταμπασίδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αρχικά, ο κ. Ουσταμπασίδης αιτήθηκε την άσκηση πίεσης από πλευράς Ένωσης για να οδηγηθεί ο ΑΓΣΚ Καστοριά σε εκλογές, με σκοπό ο σύλλογος να περιέλθει στα χέρια μιας ομάδας 40 μελών, όπως επικαλέστηκε ο προαναφερόμενος.

Παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιάννης Δημητριάδης, τόνισε πως η Ένωση είναι αναρμόδια να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, μιας και, όπως είπε, δεν μπορεί να πιέσει κανέναν σύλλογο να προχωρήσει σε εκλογές και τους ενημέρωσε πως ο μόνος τρόπος να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα είναι η τωρινή διοίκηση του ΑΓΣΚ Καστοριά να προγραμματίσει Γενική Συνέλευση, ή τα μέλη του συλλόγου να τη ζητήσουν.

Λίγο αργότερα, ο κ. Βελισάριος Παπαδόπουλος εκφράζοντας και αυτός την άποψή του πως η Ένωση είναι αναρμόδια να δώσει λύση στο φλέγον θέμα, αποχώρησε, προξενώντας τη δυσαρέσκεια της τριμελούς ομάδας, που εγκατέλειψε την αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΚ χωρίς κάτι… χειροπιαστό.

Τέλος, σε δήλωσή του στη sentra.com.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Τριανταφύλλου, τόνισε: «Σαν Ένωση ο θεσμικός μας ρόλος δεν μας δίνει το δικαίωμα παρέμβασης, αν μας ζητηθεί όμως βοήθεια από την διοίκηση του σωματείου να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά μας, τώρα αν με ρωτάτε αν η Σαντορίνη είναι ποιο γραφική από την πόλη της Καστοριάς, ή αν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ή το ουράνιο τόξο της Καστοριάς είναι ποιο γραφικό η απάντηση μου είναι δαγκωτό ΚΑΣΤΟΡΙΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here