Απάντηση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης στον Γράμμο Μαυροχωρίου για το θέμα της ένστασης για το μεταξύ τους ματς της 5ης αγωνιστικής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Ηρακλή Πολυκαρπης νιωθει την ανάγκη να απαντήσει στο προκλητικό δελτίο τύπου του Γράμμου Μαυροχωριου , νιώθουμε την ανάγκη να απαντήσουμε για τους παίκτες της ομάδας μας τα μέλη τους φίλους τους χορηγούς και όποιον άλλον μας έχει στηρίξει σε αυτη την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε την φετινή χρονιά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως , έπειτα από 2 χρονια κοβιντ το τοπικό ποδόσφαιρο περνάει και αυτό την χειρότερη κρίση στην ιστορία του η ιστορική ομάδα μας όπως πολλές άλλες βρέθηκε σε αδιέξοδο , αρκετά παιδιά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας απομακρύνθηκαν  από τον αθλητισμό τα ελάχιστα έσοδα που είχαμε απο εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια πλέον δεν υπήρχαν.

Έτσι 4 νέα παιδιά ηλικίας 26 έως 31 χρόνων εκ των οποίον τα 3 είχαν ενεργά δελτία τα προηγούμενα χρόνια αναλάβαμε αυτό το δύσκολο έργο να διατηρήσουμε την ομάδα ενεργή με νύχια και με δόντια , την ομάδα που παίξανε μπάλα οι γονείς μας παίξαμε μπάλα εμείς και θελουμε να παίξει και η επόμενη γενιά.

Με στεναχώρια διαβάζουμε τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μας ( αχάριστοι , μικρόψυχοι ) λόγια για το ποιον μας αλλα και άσχημα και ρατσιστικά σχόλια στις επίσημες σελίδες της ομάδας του ΓΡΑΜΜΟΥ στο διαδίκτυο.

Θελουμε να πιστεύουμε πως όποιος μας γνωρίζει μπορεί να αμφισβητήσει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μας μόνο και μόνο επειδή ακολουθήσαμε τον νόμο και καταθέσαμε μια απολύτως νόμιμη ένσταση  για έναν ερασιτεχνικό αγώνα.

Οι νόμοι ειναι για τηρούνται και αυτό το γνωρίζουμε όλοι θελουμε να πιστεύουμε πως το γνωρίζει και το σωματείο του Γράμμου καθώς αν πάμε πίσω στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν θα δούμε αντίστοιχη ένσταση που είχε καταθέσει και είχε κερδίσει απέναντι στην ομάδα της Καστοριας.

Στο δελτίο τύπου επίσης διαβάζουμε με έκπληξη πως μας παραχώρησαν 4 ποδοσφαιριστές.

Εκεί θα απευθυνθούμε γενικά στα ερασιτεχνικά σωματεία και όχι μόνο στον Γραμμο , μιλάμε για 4 παιδιά ηλικίας 15-17 χρόνων τα παιδιά και ειδικά τα ανήλικα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ερασιτεχνικού σωματείου τα συγκεκριμένα παιδιά μας πλησίασαν μόνοι τους και θέλησαν να έρθουν στην ομάδα μας και όλοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τον  ” αγώνα ” που δώσαμε για να μας παραχωρήσουν τα δελτια τους.

Τέλος το Δ.Σ του Ηρακλή Πολυκαπρης θα ήθελε να ευχηθεί στον Γραμμο Μαυροχωριου να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που κάνει εντός γηπέδου να συνεχίσει να κερδίζει και να μην δημιουργεί ίντριγκες και αντιπαλότητες ανάμεσα σε 2 διπλανά χωριά που δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν απέναντι σε 2 ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν κοινό στόχο.

Να βλέπουν τα δικά τους παιδιά στο γήπεδο να παίζουν ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here