Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα των οκτώ ελληνικών πληρωμάτων στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Πιο συγκεκριμένα:

Απευθείας στα ημιτελικά του σκιφ ελ βαρών προκρίθηκε η Θωμαής Εμμανουηλίδου που κατέλαβε την 2η θέση στον προκριματικό με 8:11.56 πίσω από τη Σουηδέζα Φρέντ που τερμάτισε σε 8:04.47.

Στο σκιφ ελ βαρών συνεχίζουν στα προημιτελικά και οι δυο Έλληνες αθλητές. Ο Νίνος Νικολαϊδης ήταν 2ος στη σειρά του με 7:25.75 ενώ ο Σπύρος Γιάνναρος ήταν 3ος στη δική του σειρά με χρόνο 7:17.97 .

Οι Γιάννης Μαρόκος-Αντώνης Παπακωνσταντίνου στα προκριματικά της δικώπου άνευ ξεκίνησαν πρώτοι από τα ελληνικά πληρώματα. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές πήραν την 4η θέση στη σειρά τους με 6:52.41 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό.

Στα ρεπεσάζ συνεχίζουν και οι Χρήστος Στεργιάκας-Σπύρος Καλέτζης στο διπλό σκιφ το βαρύ. Το ελληνικό δίδυμο πήρε την 3η θέση στη σειρά του (στον ημιτελικό πήγε μόνο το πρώτο πλήρωμα της Ρουμανίας) με χρόνο 6:47.74

Στους επαναληπτικούς θα αγωνιστούν και τα δυο σκιφ γυναικών τα βαριά. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Νικολαϊδουπήρε την 4η θέση στη σειρά της με χρόνο 8:07.31 ενώ η Αννέτα Κυρίδου ήταν 5η στη σειρά της με 8:32.91

Ανάλογη συνέχει και για τους Χαράλαμπο Ντινενή-Αριστείδη Γραμμενιάτη που με χρόνο 7:03.17 πήραν την 5η θέση στο διπλό σκιφ ελ βαρών και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στους επαναληπτικούς.

Οι επαναληπτικοί θα ξεκινήσουν στις 16:25 και θα ολοκληρωθούν στις 19:15 περίπου.

Πηγή: kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here