Περιοδεία σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Ο κ. Μπογιατζίδης μίλησε αποκλειστικά στην sentra.com.gr, στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και για την αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Τα πράγματα οδηγούν σε μια πολύ καλή κατεύθυνση, οργανωτικά. Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση του Νοσοκομείου και όλους όσους συμβάλουν για την άρτια οργάνωση. Είναι ένα εγχείρημα, το εγχείρημα της ελευθερίας, το οποίο μέχρι σήμερα στέφεται με απόλυτη επιτυχία» δήλωσε ο κ. Μπογιατζίδης.

Τον κ. Μπογιατζίδη υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς, Γρηγόρης Χάτσιος, ο Εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών στο ΔΣ του νοσοκομείου και τομεάρχης υγείας της Ν.Δ (Καστοριάς), Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο, Ανδρέας Γούλιος και άλλα στελέχη του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα στην Καστοριά πραγματοποιήθηκαν 5.154 εμβολιασμοί, ενώ, μόνο σήμερα οι εμβολιασθέντες κατά του νέου κορωνοϊού έφτασαν τους 208. Από αυτούς, την πρώτη δόση έχουν κάνει οι 3.270 και 1.884 την δεύτερη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here