Και δεύτερη κλοπή σημειώθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή του δήμου Άργους Ορεστικού και συγκεκριμένα σε οικία στο Βογατσικό.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr, επιτήδειοι κλέφτες, «μπούκαραν» σε μονοκατοικία στο Βογατσικό και… ξάφρισαν κοσμήματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη περίπου στις 19:00-20:00, τις ώρες δηλαδή που έλειπε ο ιδιοκτήτης από το σπίτι.

Οι κακοποιοί παραβίασαν με λοστούς παράθυρο στο υπόγειο της οικίας, μπήκαν στο σπίτι και αφού το έκαναν άνω κάτω, απέσπασαν όπως προαναφέραμε κοσμήματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας και έγιναν… καπνός.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης γυρνώντας στο σπίτι του έμεινε άφωνος με το θέαμα που αντίκρισε και κάλεσε την Αστυνομία η οποία πλέον έχει αναλάβει και τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιτήδειων.

Να σημειώσουμε πως, υπολογίζεται ότι ήταν περισσότεροι από ένας οι κλέφτες καθώς είναι πολύ δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κατάφερε κάποιος μόνος του να μπει στο σπίτι, να ψάξει παντού και να φύγει χωρίς να τον πάρει κάποιος είδηση.

Διαβάστε επίσης

Ρήμαξαν σπίτι στην Ασπροκκλησιά – Μεγάλη προσοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here