Στο Γενικό Λύκειο του Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού EUSO (Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών -European Union Science Olympiad – EUSO) με τη συμμετοχή δύο λυκείων από την περιφερειακή ενότητα της Καστοριάς.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, στη πρώτη φάση του διαγωνισμού, που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο Άργος Ορεστικό, έλαβαν μέρος μαθητές της Β΄τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς και της αντίστοιχης τάξης του Γενικού Λυκείου του Άργους Ορεστικού, στις αίθουσες του οποίου φιλοξενήθηκε ο σημαντικός διαγωνισμός.

Παρών κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ήταν ο κ. Χαράλαμπος Αποστόλου, ως Συντονιστής Επιστημονικού Έργου Φυσικών Επιστημών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ασημάκης Καραμανίδης σε συνεργασία με τους κυρίους Ζώη, Αγγελίδη και Παρίσση.

Τέλος να σημειώσουμε, πως οι μαθητές που θα προκριθούν, από ένα εκ των δύο συμμετεχόντων, θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here