Πανελλαδική απεργία από τους οδηγούς των ΚΤΕΛ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 29 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για απολύσεις που επιχειρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η απεργία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 29 Μαρτίου και να ολοκληρωθεί μετά από 24 ώρες, στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου. Η ανακοίνωση αυτή εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο επιβατικό κοινό της Καστοριάς.

Ωστόσο σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της sentra.com.gr, για το επιβατικό κοινό της Καστοριάς δεν αναμένονται προβλήματα και ταλαιπωρία. Αν και στην προγραμματισμένη απεργία θα συμμετέχουν και οδηγοί του τοπικού κτελ, ωστόσο η διοίκηση του ΚΤΕΛ Καστοριάς, έχει φροντίσει ώστε να πραγματοποιηθούν όλα τα δρομολόγια, τόσο τα τοπικά (εντός νομού) όσο και τα υπεραστικά (εκτός νομού, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κτλ) με τους οδηγούς μετόχους. Οπότε κάθε επιβάτης που θα θέλει να ταξιδέψει την Πέμπτη και όσο διαρκεί η απεργία, μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Καστοριάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here