Απολύμανση από την Ε.Α.Υ Καστοριάς σε όλες τις Υπηρεσίες και όλα τα οχήματα της Δ.Α Καστοριάς

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς:

Με αφορμή την πανδημία του Κορωνοϊού και τα τελευταία θλιβερά γεγονότα που εξελίσσονται στην Πόλη μας ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς δηλώνουμε παρών στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή με πρωτοβουλία του Σωματείου μας τοποθετήθηκαν αντισηπτικά υγρά στους χώρους εργασίας μας ενώ σήμερα πραγματοποιείται από την Ένωσή μας η πρώτη προληπτική απολύμανση σε ΟΛΕΣ τις Υπηρεσίες και σε ΟΛΑ τα οχήματα της Δ.Α Καστοριάς.

Ως ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς αισθανόμαστε υποχρέωση να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας μέχρι να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα για την προμήθεια ειδών προστασίας από το Α.Ε.Α. Για εμάς προέχει η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για όλους τους συναδέλφους την Δ.Α Καστοριάς καθώς και για τους πολίτες που επισκέπτονται τις Αστυνομικές Υπηρεσίες. Θα πρέπει οι ίδιοι οι Αστυνομικοί να αισθάνονται ασφαλείς και να είναι υγιείς.

Επειδή η κατάσταση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και για να αποφύγουμε τα χειρότερα αναμένουμε από την πολιτική και φυσική μας ηγεσία να καθορίσει μεθοδολογία εργασίας όχι μόνο για τους συναδέλφους που εργάζονται στο γραφείο αλλά και για αυτούς που εκτελούν περιπολίες προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ…..τηρούμε την προσωπική λήψη μέτρων υγιεινής και καθαριότητας……σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας!!

Ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                              Ο
Πρόεδρος                       Γενικός Γραμματέας
ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης        ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here