Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του Μορφωτικού Συλλόγου Η ΟΡΕΣΤΙΣ έφυγε σήμερα το πρωί για την “αιώνια ζωή” σε ηλικία 75 ετών. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Ουζούνη ο οποίος είχε και την επιμέλεια της έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας του συλλόγου.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους μας Γιάννη Ουζούνη.
Ενός ανδρός αγαπητού σε όλη την πόλη μας, ενός ανδρός με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, η απώλεια του οποίου καθιστά την πόλη μας φτωχότερη σε ανθρώπινο κεφάλαιο.
Από της ιδρύσεως της υπήρξε βασικό μέλος της ανδρικής Χορωδίας της Ορεστίδος και με το καλλικέλαδο της φωνής του, την συνέπια και το ήθος του, συνέβαλλε στην καταξίωση της.
Εκτός βέβαια από διακεκριμένο και ενεργό μέλος του συλλόγου της Ορεστίδος, υπήρξε από της ιδρύσεως της μέχρι σήμερα, μέλος της συντακτικής επιτροπής αρθρογράφος και βασικό στέλεχος της εφημερίδας « Η Ορεστίς», σε σημείο τέτοιο που εφημερίδας ‘”Ορεστίς» και Γιάννης Ουζούνης, να αποτελούν έννοιες ταυτόσημες.
Ο Σύλλογος μας και η εφημερίδα μας χάνει τον πολυτιμότερο συνεργάτη, τον φίλο τον βασικό της πνεύμονα.
Καλό Ταξίδι Γιάννη,
Ευχόμαστε όπως ο Κύριος αναπαύσει την ψυχή σου και την κατατάξει μετά των Αγίων

Στη φωτογραφία κάτω δεξία ο εκλιπών Γιάννης Ουζούνης μαζί με τον δάσκαλο Θωμά Τσιάγγο ενώ επιμελούνται την εφημερίδα στα γραφεί του συλλόγου

Φωτογραφία του Morfotikos Syllogos Orestis.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here