Συγκινητική είναι πλέον η ανταπόκριση που συναντά η προσπάθεια των καθηγητών και των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Άργους Ορεστικού, καθώς μετά το 3ο Δημοτικό Σχολείο, παρών δηλώνει σήμερα και το 2ο Γυμνάσιο της πόλης!

Εδώ και λίγες ημέρες, το Επαγγελματικό Λύκειο του Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του μαθήματος των θρησκευτικών, ξεκίνησε μια πράξη αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους του σωφρονιστικού καταστήματος στα Γρεβενά και προς το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του ίδιου ιδρύματος. Με υπεύθυνη την καθηγήτρια Αγγελική Ξανθού μαθητές και καθηγητές επιδόθηκαν σε έναν αγώνα συγκέντρωσης διαφόρων ειδών που θα προσφέρουν στους κρατούμενους κατά την επίσκεψη τους στις φυλακές των Γρεβενών.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Καθηγητών σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου του Άργους Ορεστικού, το οποίο δηλώνει σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και ήδη έχει ξεκινήσει τη συλλογή των ειδών που θα παραδώσει στο ΕΠΑΛ προκείμενου να δοθούν στους κρατούμενους της φυλακής.

Θυμίζουμε πως στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι δύο Ενορίες του Αγίου Νεκταρίου και Αγίας Παρασκευής της πόλης, όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραδώσει είδη για την ανθρώπινη αυτή πράξη του ΕΠΑΛ.

Όπως και το 2ο Γυμνάσιο, όποιος άλλος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να συμμετέχει στη δράση με τη συγκέντρωση απλών μπλε τετραδίων, μολυβιών, ξυστρών και σβηστρών. Επίσης, συγκεντρώνουν αντρικά αθλητικά παπούτσια, αντρικές παντόφλες και πετσέτες σε καλή κατάσταση ακόμα και κουβέρτες επίσης σε καλή κατάσταση (μέχρι 7-5-2018). Πληροφορίες στα τηλ.: 2467044612 και 6971671143

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here