Άργος Ορεστικό: κερδίστε 2 μονές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Χίλιες και μία νύχτες»

Το παραμύθι των παραμυθιών τις «Χίλιες και μία νύχτες» θα παρουσιάσει η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 6.00 το απόγευμα.

Το έργο ανεβαίνει σε σύλληψη – σκηνοθεσία – σκηνικό χώρο Γιάννη Ρήγα, μουσική Γιώργου Χριστιανάκη, κοστούμια Χρήστου Μπρούφα, κίνηση – χορογραφία Ιωάννας Δεμερτζίδου, βοηθός σκηνοθέτη Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάρα Μαλγαρινού, Νίκος Μήλιας, Δημήτρης Μήτρου, Θανάσης Ρέστας, Μάγδα Σκούπρα – Γιαννίκη, Σωτήρης Χατζηαγόρου.

Στείλτε mail στη sentra (info@sentra.com.gr) με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας και κερδίστε 2 μονές προσκλήσεις.

Τα ονόματα που θα κερδίσουν τις 2 μονές προσκλήσεις θα ανακοινωθούν στις 16:00 και τα εισιτήριά τους θα τα παραλάβουν στην είσοδο.

 Οι «Χίλιες και μία νύχτες» είναι μία μοναδική συλλογή παραμυθιών βαθιάς ποιητικότητας και ουσιαστικών ηθικών διδαγμάτων που άσκησαν τεράστια επιρροή στο δυτικό πολιτισμό και εξακολουθούν να μας συγκινούν έως σήμερα. Η εξέχουσα θέση που κατέχουν οι ιστορίες της Σεχραζάντ στην παγκόσμια λογοτεχνική παράδοση οφείλεται στην πλούσια πολυεπίπεδη αφήγηση τους, που ξεδιπλώνει μπροστά μας ένα άλλο σύμπαν ανάμεσα στο μύθο και την πραγματικότητα, ανάμεσα στο επικό και την ανθρώπινη διάσταση. Ένας κόσμος πλημμυρισμένος από υπερφυσικά θαύματα, νεράιδες,  μαγικά λυχνάρια, αμύθητους θησαυρούς, παράξενα τζίνι και πολυτελή παλάτια.

Σ’ έναν σύγχρονο κόσμο που ασθμαίνει έχουμε ανάγκη ίσως περισσότερο από ποτέ από ένα καλό παραμύθι ή μάλλον από χίλιες και μία μαγικές ιστορίες. Καθώς αρχίζει να νυχτώνει η Σεχραζάντ κάτω από το φεγγαρόφωτο μας αφηγείται τα πιο όμορφα παραμύθια… παρέα της θα πετάξουμε με το μαγικό χαλί του Αλαντίν, θα ακολουθήσουμε τον Σεβάχ στα ταξίδια του και με σύνθημα το «Σουσάμι άνοιξε» θα βοηθήσουμε τον Αλή Μπαμπά να νικήσει τους σαράντα κλέφτες…

«…Χίλιες και μία νύχτες κύλησαν γεμάτες μαγικά παραμύθια, μέχρι που, στο τέλος μετριάστηκε η οργή του σουλτάνου Σαχριγιάρ και η ψυχή του γαλήνεψε· είχε νικηθεί, βλέπετε, από την αρετή, τη γενναιότητα και την σοφία της Σεχραζάντ …»

 Τιμές εισιτηρίων γενική είσοδος 8 € και ομαδικό για συλλόγους γονέων και γκρούπ ενηλίκων και παιδιών άνω των 10 ατόμων 6 €.

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά από το viva.gr,

από το Δισκοπωλείο ΜΕΛΩΔΙΑ στην Καστοριά (τηλ. 24670 86995)

και απο το Βιβλιοπωλείο ΜΗΛΙΟΣ στο Άργος Ορεστικό (24670 43005).

Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Πληροφορίες : 6977 445161 &  2310 222299

e-mail: info@neotheatro.gr  website: www.neotheatro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here