Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη από νωρίς το πρωί, χιονόπτωση σε όλο τον νομό Καστοριάς, με τους υπαλλήλους του δήμου Άργους Ορεστικού, να δίνουν σκληρές και υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Οι προσπάθειες καταβάλλονται, τόσο στο εσωτερικό κεντρικό δίκτυο της πόλης του Άργους Ορεστικού, όσο και στο δίκτυο που συνδέει την πόλη με τις κοινότητες και τους όμορους δήμους. Μάλιστα όλη την ημέρα, επιχειρούν συνολικά 12 οχήματα. Εξ αυτών δύο γκρέιτερ, 4 οχήματα του δήμου με αποχιονιστικές λεπίδες και άλλα 6 από ιδιώτες που έχει νοικιάσει ο δήμος. Παράλληλα γίνονται συνεχείς ρίψεις αλατιού, καθώς το χιόνι σχεδόν παντού είναι παγωμένο και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απομακρυνθεί εξ ολοκλήρου από το οδόστρωμα.

Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη στο σύνολο του επαρχιακού δικτύου, ενώ απαιτείται τεράστια προσοχή από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr οι προσπάθειες για ανοιχτό οδικό δίκτυο, τουλάχιστον στον δήμο Άργους Ορεστικού, θα συνεχιστούν και καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας από τους υπαλλήλους, που ακατάπαυστα επιχειρούν για ανοιχτούς δρόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here