Της Σαλβαρίνα Τόνιας υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Καστοριάς με το ΚΚΕ

Η πρώτη ψήφος των νέων να έχει το κόκκινο του αγώνα, της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Το καλό «σενάριο» για τη νεολαία, γράφεται με δυνατό ΚΚΕ!

Οι μαθητές που το προηγούμενο διάστημα βγήκαν στο δρόμο και μαζί ενώσαμε τις φωνές μας στο σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» να κάνουν την πραγματική διαφορά.

Με καρδιά, με μυαλό για ΚΚΕ πιο δυνατό!

Με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, να εκφράσουν τη δίκαιη αγανάκτηση ενάντια στις κυβερνήσεις και στα κόμματα που τους έχουν μαυρίσει τη ζωή. Να δηλώσουν την εναντίωσή τους στην πολιτική που έχει μετατρέψει το σχολείο σε ένα ατελείωτο εξεταστικό κέντρο, που “παίζει” με τα όνειρα των μαθητών για το μέλλον τους. Να εκφράσουν την αγανάκτησή τους με όλους όσοι κυβέρνησαν και συνεχώς βάζουν εμπόδια στη μόρφωσή τους.

Να μην “τσιμπήσουν” στα προεκλογικά τους τερτίπια που καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει.

Την αγανάκτησή µας δεν τη χαρίζουμε. Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη Ν∆, ούτε στα “μικρά” κόμματα του συστήματος, που σήμερα ψηφίζεις και δεν ξέρεις αύριο τι θα σου βγουν.

Ποτέ κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε από την εξέδρα! Η λογική της αποχής, του “τίποτα δεν αλλάζει”, τελικά βολεύει αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το χειρότερο…

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι το µόνο κόμμα που τους πάει κόντρα. ∆ε διστάζει να τα βάλει με τα μεγάλα επιχειρηματικά συµφέροντα, στον αγώνα για την ικανοποίηση των συµφερόντων των πολλών.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά.

Εμείς δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματά µας! ∆ε διαλέγουμε αν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Ν∆ που θα τα τσακίζει. Τους χαλάµε τα σχέδια!

Μπορούμε και πρέπει να ζούμε καλύτερα, να απολαμβάνουμε τα σύγχρονα δικαιώματά µας, που αντιστοιχούν στη μεγάλη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τέτοιο μήνυμα μαχητικότητας, ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουμε µε την ψήφο µας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here