Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων παρουσιάζει το Επιμελητήριο Καστοριάς, διευκολύνοντας τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη –επιχειρήσεις του είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το διαδικτυακό εργαλείο (πλατφόρμα) εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα.

Το έργο εστιάζεται στους παρακάτω βασικούς άξονες:

• Την άμεση τροφοδότηση της πλατφόρμας με όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα και προγράμματα απασχόλησης και με όλες τις προϋποθέσεις ένταξης σ’ αυτά.

• Τη δυνατότητα του χρήστη-επιχειρηματία, με εύκολο και απλό τρόπο, να συμπληρώνει – ανανεώνει τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του (επιχειρηματικό προφίλ) και με το πάτημα ενός κουμπιού, να ενημερώνεται για επενδυτικά προγράμματα που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησής του.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης-επιχειρηματίας θα ενημερώνεται στο e-mail του, για τα νέα επενδυτικά προγράμματα που εισάγονται στην πλατφόρμα, τα οποία ενδεχομένως να ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης, καθώς επίσης και για τις νέες προϋποθέσεις ένταξης σε αυτά π.χ. την επιχειρηματική του δραστηριότητα κλπ.

Η υποβολή αίτησης εγγραφής των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: http://investmenttools.uhc.gr/

Πρόσβαση στην πλατφόρμα θα έχουν μόνο όσες επιχειρήσεις είναι ταμειακά ενήμερες, δηλ. έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα είναι «συγχρονισμένη» με τη διάρκεια ισχύος της συνδρομής.Εκ του Επιμελητηρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here