Διάψευση του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Πατσίκα και του Τσολάκη.

Η ανακοίνωση των «γουναράδων»:

Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Πατσίκα και Τσολάκη, από την ομάδα μας και χαρακτηρίζει, τόσο το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όσο και άλλα όμοια τους, που πρόκειται να ακολουθήσουν, βάσει οργανωμένου σχεδίου, από τα γνωστά κέντρα, ψευδή και ανυπόστατα. Αυτά τα κέντρα, που δεν σέβονται τον τίμιο αγώνα της διοίκησης της ομάδας, έχουν σαν μοναδικό στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας και να την βάλουν στην διαδικασία του πλειστηριασμού, για τον κάθε ποδοσφαιριστή, που ενδιαφέρεται.

Άτομα, που μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την ομάδα μας, προσπαθούν να γεμίσουν την σελίδα του ρεπορτάζ, με κουτσομπολιά, δεξιά και αριστερά, χωρίς να έλθουν ποτέ σε επαφή με τα υπεύθυνα άτομα της διοίκησης.

Το γεγονός ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές ή δοκιμάζει κάποιους άλλους, δεν σημαίνει, απαραίτητα, ούτε ότι τους απέκτησε, ούτε ότι έχει έλθει σε κάποια συμφωνία μαζί τους.

Η απόκτηση του κάθε ποδοσφαιριστή θα ανακοινώνεται επίσημα από το ιστολόγιο της ομάδας μας και μόνο από αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here