Διαζύγιο με την πραγματικότητα (του Ιωσήφ Νώτη)

Η κυβέρνηση Συριζανελ έχει αποδείξει ότι τα λόγια της με τις πράξεις ή την απραξία της απέχουν πολύ ή δεν έχουν και καμία σχέση μεταξύ τους. Μας μιλάνε για έξοδο από την κρίση, τέλος μνημονίων , επενδύσεις και πλεονάσματα την στιγμή που η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Τρία χρόνια στην εξουσία και τώρα μας λένε ότι έχουν και πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, το έχουν έτοιμο λένε, αλλά κανείς δεν το έχει δει.

Όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και πλέον και πολλοί άλλοι, ζούμε καθημερινά τις επιπτώσεις από την πολιτική και τις ιδεοληψίες τους. Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση Συριζανελ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, ξέρουμε επίσης ότι το διαζύγιο αφορά σε όλους τους τομείς, δυστυχώς και στην εξωτερική πολιτική.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει – χωρίς να επιλύει κανένα – σοβαρά προβλήματα (οικονομικά, αύξηση εγκληματικότητας, εθνικά θέματα, μεταναστευτικό κ.α.), σε μία ρευστή γεωστρατηγική περιοχή, σε μία πάρα πολύ δύσκολη εποχή (πόλεμος στη Συρία κ.λπ.).

Τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε και ζούμε καθημερινά την ανικανότητα και την έλλειψη σοβαρότητας της κυβέρνησης Συριζανελ, ξέρουμε ότι έχουν διαζύγιο με την πραγματικότητα γιατί είτε δεν την βλέπουνε είτε κλείνουνε τα μάτια μπροστά της.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι δύσκολη, όσο πιο γρήγορα ΦΥΓΟΥΝΕ τόσο καλύτερα για την Ελλάδα μας, τόσο καλύτερα για όλους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here