Ακόμη ένα βραβείο για την καινοτόμα πράσινη ταυτότητα του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Το post του Πάνου Κεπαπτσόγλου:

Σήμερα σε ένα ταξίδι “αστραπή” στην Αθήνα, παρέλαβα ακόμη ένα βραβείο για την καινοτόμα πράσινη ταυτότητα του Δήμου μας.

Η Verde.tec, η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το περιβάλλον, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα, επέλεξε τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τον βράβευσε με το “Greek Green Award” για τις καινοτόμες δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίριά του.

Πρόκειται για έναν θεσμό που γίνεται στο πλαίσιο της Έκθεσης, μέσα από τον οποίο εξειδικευμένη, επιστημονική επιτροπή προκρίνει οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία τους στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει.

Σταθερά λοιπόν και με συστηματική προσπάθεια, συνεχίζουμε να δίνουμε προστιθέμενη αξία στον Δήμο μας και να νιώθουμε περήφανοι που δουλεύουμε για τον τόπο αυτό.

Ο τελικός μας στόχος είναι η απόλυτη ενεργειακή αυτονομία του Δήμου Άργους Ορεστικού προς όφελος των δημοτών. Κι ως προς αυτό, βρισκόμαστε ήδη σε καλό δρόμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here