Ο Δήμος Καστοριάς, λαμβάνοντας υπόψη την αρ. 204/2021 Α.Δ.Σ., καλεί τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία θα διεξαχθεί  στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, στην Κοινότητα Καστοριάς, να  υποβάλλουν αίτηση από 30 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, προσκομίζοντας ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά (e-mail: [email protected]) τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών δραστηριοτήτων του Δήμου Καστοριάς.

Εντός του χώρου της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς θα διατεθούν Δέκα (10) θέσεις υπαίθριου εμπορίου και θα εκμισθωθούν αντίστοιχα 10 ξύλινα σπιτάκια ιδιοκτησίας του Δήμου για τοποθέτηση σε αυτές. Τέσσερις (4) θέσεις θα διατεθούν για δραστηριότητες παρασκευής τροφίμων και έξι (6) θέσεις για δραστηριότητες εμπορικές.

Για την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, τον  Κανονισμό Λειτουργίας της Αγοράς και την Αίτηση Συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς kastoria.gov.gr/anakoinosi-prosklisi-symmetochis-se-christougenniatiki-agora-2021/

Πληροφορίες: Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

Κ. Σφακιανάκης Τηλ. 2467351147

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here