Έχοντας, πλέον, ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας την εμπειρία από διοργάνωση τουρνουά τμημάτων υποδομής, ελέω του ότι η «παρθενική» του προσπάθεια- πριν από δύο χρόνια- για μια ποδοσφαιρική γιορτή σε επίπεδο μικρών ηλικιών στέφθηκε με επιτυχία, λογικό ήταν στο 3ο του εγχείρημα για τη διεξαγωγή μιας ακόμη εκδήλωσης σε επίπεδο  «λιλιπούτειων» ποδοσφαιριστών να είναι πιο «διαβασμένος», με αποτέλεσμα η καλή γνώση των ανθρώπων του για οργάνωση και τέτοιου είδους σειράς αγώνων να του χαρίσει και την ανάλογη επιβράβευση από τους εκπροσώπους των δώδεκα (12) συλλόγων που συμμετείχαν.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος – Φωτογραφίες: Δημήτρης Δέλλιος

Για δύο ημέρες, λοιπόν, (Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου -πρωί και απόγευμα) το Δ.Α.Κ. Καστοριάς γνώρισε «πιένες», καθώς ο αγωνιστικός του χώρος γέμισε από  παιδάκια τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι), που είχαν την ευκαιρία, για μία ακόμη φορά αυτή την εποχή των τουρνουά, να πλησιάσουν στην «ταΐστρα» της γνώσης του ποδοσφαίρου και, παράλληλα, να γευτούν τη χαρά που προσφέρει το να κλωτσάει και να δίνει κεφαλιές κανείς τη…  στρογγυλή θεά.

Τέλος, οι Ακαδημίες που πήραν μέρος σε αυτό το επιτυχημένο από όλες τις πλευρές τουρνουά ήταν: Καλλιθέας, Α.Ο. Κάστωρ, Παναργειακού, Νταηλάκη, Κορησού, Αμπελοκήπων, Γραμμοχωρίων, Μαυροχωρίου, Χιλιοδένδρου, Πενταβρύσου, Δισπηλιού και Ορεστιάδας.  

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του τουρνουά:

3ο και εντυπωσιακότερο το τουρνουά τμημάτων υποδομής της Καλλιθέας (Φωτορεπορτάζ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here