Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Η Ένωσή μας συμμετείχε και κατέλαβε την 1η θέση στο 15ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5 Χ 5 «Ιωάννης Παμπουκίδης», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Καστοριάς, στη μνήμη του συνοριακού φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη, ο οποίος την 28η Ιουνίου 2000 δολοφονήθηκε από πυρά δραστών εν ώρα καθήκοντος, σε καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών. Στο συνοριακό φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη απονεμήθηκε αστυνομικός σταυρός μετά θάνατον.

Για την ιστορία, στον τελικό η ομάδα μας νίκησε σε ένα συγκλονιστικό αγώνα την ομάδα των Πυραύλων (Πυροσβέστες) με σκορ 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι (7-7 καν. αγώνας). Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε το μέλος της Ένωσης μας Επχίας (ΠΖ) Σαλτσογλίδης Ζαχαρίας. Την απονομή των μεταλλίων, σε μια έντονα συγκινησιακή στιγμή έκαναν οι γονείς και ο αδελφός του Ιωάννη Παμπουκίδη, ενώ το κύπελλο παρέδωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας.

Για όλους τους συναδέλφους του τόπου μας ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα λόγω του αδόκητου χαμού της συζύγου εξαιρετικού συναδέλφου μας. Για το λόγο αυτό η ομάδα μας αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τα μέλη της για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και δηλώνει ότι σε κάθε ευκαιρία θα τιμά τους ήρωες που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος.

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 1

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 2

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 3AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 4

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 6

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 7

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 8

AGVNAS PAMPOYKIDHS 2018 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here