Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του 20 Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Αργους Ορεστικού, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της « Ορεστίδος», θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία του.

Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

Στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και στον Δήμο μας, για την αμέριστη συμπαράσταση, χρηματοδότηση, σημαντική οργανωτική βοήθεια, αλλά και καθοριστική βοήθεια για την συνολική χρηματοδότηση του Φεστιβάλ.

Τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Πατέρα Λεωνίδα, για την αποδοχή του αιτήματος μας, να συμμετάσχει η Μεικτή Χορωδία «Jedistvo Banja Luka»στην Θεία Λειτουργία της Κυριακής, καθώς και για την δεξίωση την οποία παρέθεσε στα μέλη της .

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο για την οικονομική χορηγία του Φεστιβάλ.

Στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη για την καθοριστική οικονομική χορηγία του , χωρίς την οποία δεν θάταν δυνατός ο Διεθνής χαρακτήρας του Φεστιβάλ.

Στον Αντιδήμαρχο Καστοριάς κ. Λάζαρο Ζήση και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ανδρομάχη Σκρέκα, για το πρόγραμμα ξεναγήσεων σε χώρους πολιτισμικής αναφοράς.

Σε όλα τα μέλη των Χορωδιών, τους Μαέστρους και τα μέλη των Δ.Σ, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, για την συμμετοχή τους και την υψηλού επιπέδου απόδοση των προγραμμάτων, αφήνοντας άριστές εντυπώσεις στο κοινό που κατέκλεισε το Πολιτιστικό Κέντρο, και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ.

Στον παρουσιαστή του προγράμματος κ. Γιάννη Πλίτση, για την συμβολή του στην ομαλή ροή της εκδήλωσης την άρτια ενημέρωση του κοινού.

Σε όλους όσους καθ΄ οιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή του Φεστιβάλ και τέλος στις τοπικές αρχές, επισήμους, προέδρους συλλόγων και φορέων, στο κοινό της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, το οποίο παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και αγκάλιασε με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλα τα χορωδιακά σχήματα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και πολιτισμένο κλίμα το διήμερο του Φεστιβάλ.

Η απόλυτη επιτυχία του 20ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ, μας υποχρεώνει από τώρα να προσπαθήσουμε, έτσι το επόμενο να έχει όχι μόνο το ίδιο υψηλό πολιτιστικό επίπεδο, αλλά να καταστεί ανώτερο του

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Διαμ. Αδάμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here