Το βαρύτιμο Κύπελλο δεν κατάφεραν τελικά να διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και η Αστραπή Μεσοποταμίας, με το νικητή τελικά να αναδεικνύεται μετά από κλήρωση.

Έτσι, πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς η κλήρωση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο σωματείων και αυτός που αναδείχθηκε κυπελλούχος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η ομάδα της Καλλιθέας θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στο κύπελλο Ελλάδας την χρονιά 2020-2021.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς:

Ανάδειξη Κυπελλούχου

Σήμερα, 25/05/2020 ώρα 12:30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ με παρουσία εκπροσώπων των δύο σωματείων: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και Αστραπή Μεσοποταμίας πραγματοποιήθηκε η διαδικασία κλήρωσης σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Π.Ο για την ανάδειξη τού Κυπελλούχου της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Μετά την κλήρωση, Κυπελλούχος ανεδείχθη ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και θα συμμετέχει στο κύπελλο Ελλάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι η τελευταία φορά που συνέβη αυτό λόγω της πανδημίας. Ευχόμαστε υγεία σε όλους, καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη στα γήπεδα ώστε τα τρόπαια να κερδίζονται στον φυσικό τους χώρο στα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here