Η σκληρή δουλειά και η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων και των αθλητών/τριων του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, ανταμείφθηκαν με την ολοκλήρωση και της Β΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορούσε στις κατηγορίες Παίδων –Κορασίδων και επίδειξης ΑΜΕΑ στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων.

Εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος γονείς και συγγενείς καθώς και ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός χειροκρότησαν τους νικητές των 12 τελικών που ανέδειξαν πολυνίκη στις συγκεκριμένες κατηγορίες τον ΝΟ Μαυροχωρίου που κατέκτησε 2 χρυσά 2 ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Αναλυτικά τον πίνακα των μεταλλίων της Β΄φάσης μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Όμιλος πέτυχε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες σε μια δύσκολη χρονική περίοδο που ο προπονητής, Ιωάννης Τσαλούχος, απουσιάζει λόγο των προβλημάτων που βιώνει η οικογένειά του, και αυτό δείχνει πως όταν υπάρχει θέληση και όρεξη για ανάπτυξη, αυτήν έρχεται!

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου:

  • Χρυσό μετάλλιο 2Χ κορασίδων Νικολαΐδου Αλίκη – Ζαλαμήτσου Γεωργία
  • Χρυσό μετάλλιο 4+ παίδων Τσίπος Σταύρος – Σπύρου Φίλιππος – Κορτσελίδης Νικόλαος – Τζήκας Θωμάς – (πηδαλιούχος) Μπούσιος Γιάννης
  • Αργυρό μετάλλιο 4- κορασίδων Δασκάλου Ζωή – Λιάπη Χρυσοβαλαντία – Ρούδη Ανδριάνα – Λουκοπούλου Άρτεμη
  • Αργυρό μετάλλιο 2- κορασίδων Βακοπούλου Ευαγγελία – Μπάτζιου Παναγιώτα
  • Χάλκινο μετάλλιο 4Χ Παίδων Δάσκαλος Χρήστος – Μπουρνούτος Χρήστος – Γεωργίου Λάζαρος – Λουκόπουλος Κλέαρχος
  • 5η θέση 1Χ κορασίδων Χριστόπουλου Ελένη
  • 6η θέση 2- Παίδων Κυριάζος Κωνσταντίνος – Βελλίδης Κωνσταντίνος
  • 13 θέση 2Χ κορασίδων (δεύτερη συμμετοχή) Λαμπροπούλου Θεοδώρα – Νατσούλη Μαρία

Σε επικοινωνία με τη sentra.com.gr ο πρόεδρος και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θέλησαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στην Β΄Φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Επίσης, ευχαριστούν όλους όσους στάθηκαν όλο τον χρόνο δίπλα στα παιδιά έτσι ώστε να μην χάσουν ούτε μια προπόνηση. Μεταξύ άλλων θέλησαν να ευχαριστήσουν τον έφορο κωπηλασίας του ΝΟΜ, Νικόλαο Μένη, τον πρώην αθλητή του ομίλου, Νίκο Δούφλια που έδινε κάθε μέρα το «παρών» στις προπονήσεις και όχι μόνο, ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Άκη Λαμπαδάριο που ανέλαβε χρέη προπονητή και στάθηκε όλη την περίοδο δίπλα στους αθλητές/τριες.

Συγχαρητήρια θέλησαν επίσης, να στείλουν στη νέα προπονήτρια, Ιουλία Τσίντζου που υπερέβαλε εαυτό έτσι ώστε να συσταθούν τα πληρώματα, σε συνεργασία με τον προπονητή Ιωάννη Τσαλούχο που βοηθούσε από μακρυά.

Τέλος, ευχαριστούν θερμά τον Ιωάννη Τσαλούχο που παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, έδειξε μεγαλείο ψυχής, βοηθούσε όλη αυτήν την περίοδο από μακρυά και μάλιστα βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών/τριων του που τόσο τον χρειαζόντουσαν αυτές τις ημέρες στα Ιωάννινα.

Δημήτρης Δέλλιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here