Έκανε το λάθος ο Κρόνος να προηγηθεί στο Τοιχιό και το… πλήρωσε

Με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους κι εμφανώς απαλλαγμένοι από το άγχος που είχαν πριν την αναμέτρησή τους με τον Κρόνο έφυγαν από το γήπεδό τους οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γατόπουλου, έπειτα από τη πολύτιμο «τρίποντο» που πρόσθεσαν στην… κάβα τους με σκορ 3-1, κάνοντας, παράλληλα, ποδαρικό με το… δεξί στο δεύτερο μισό του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Αυτό, ωστόσο, που έδωσε μεγαλύτερη αξία στη νίκη της Α.Ε. Βιτσίου που, χωρίς καμία αμφιβολία, ισοδυναμεί με ατόφιο «χρυσάφι», καθότι έκανε τους βαθμούς της 13 κι έμεινε μόνη της στην 9η θέση, ήταν το γεγονός ότι πάλεψαν οι παίκτες της με όλες τους τις δυνάμεις, αρχικά για να ανατρέψουν το εις βάρος τους γκολ (0-1) του Δημήτρη Στρυμπώνη στο 34ο λεπτό και, αμέσως μετά, να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες για την πλήρη ανατροπή της κατάστασης στο χορτάρι.

Αποδίδοντας, εντέλει, καλό ποδόσφαιρο οι «ενωσίτες» καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και- κύρια- μετά το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με σκόρερ τον Αργύρη Κράτσιο, κατάφεραν να πετύχουν την πλήρη ανατροπή των δεδομένων στον αγωνιστικό χώρο στο 49’, έπειτα από τέρμα (2-1) που σημείωσε (2-1) ο Αντώνης Γκάτζιος, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 53’ ο Κράτσιος, κάνοντας δύο τα γκολ του στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Στυλιάδης, Τσιμόπουλος, Πανταζής

Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ: Γαργάλας, Τσιφλικιώτης Β., Τζιάρας, Γεωργάκας, Κράτσιος, Γρηγοριάδης Ι. (63’ Μεγγούδης Σ.), Γρηγοριάδης Α., Τζιάρας Δ. (85’ Μπόγιας), Τεμέλκος Μ. (73’ Ζάνος), Τραϊανός, Γκάτζιος

ΚΡΟΝΟΣ: Πανταζής, Γκέλη, Κατσαμάκης (67’ Σιώζος), Κωνσταντίνου, Τίγκας, Μαλέας Π., Στρυμόνης, Ήργης (58’ Παύλου), Κρανιάς, Καλαπούτης, Μπουτάσης (58’ Νίκας)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ