Την τιμητική της έχει η Καστοριά στην εταιρία Stoiximan στην ενότητα Ειδικά στοιχήματα (Κυριακή 21/05/2023) και μάλιστα με ένα πρωτότυπο μπετ.

Η στοιχηματική εταιρία «κοντράρει» δύο περιοχές για το ποια θα πάρει τις περισσότερες ψήφους ανά κόμμα.

Έτσι λοιπόν στο στοίχημα «Υψηλότερο Ποσοστό % (Εκλογικές Περιφέρειες)» συγκρίνονται η Καστοριά με την Λακωνία για τη Νέα Δημοκρατία:

και η Καστοριά με τον Έβρο για τον ΣΥΡΙΖΑ:

Η Νέα Δημοκρατία στην Καστοριά το 2019 είχε λάβει 50,23% έναντι της Λακωνίας που πήρε 49,91%. Σύμφωνα με τα προγνωστικά της Stoiximan η Λακωνία είναι πιθανότερο να πάει πάνω από την Καστοριά σε γαλάζιες ψήφους για αυτό το λόγο και η εταιρία της δίνει χαμηλότερο ποσοστό. Εάν επαληθευτεί η πρόβλεψη σημαίνει πως η ΝΔ θα τερματίσει ψηλότερα στην Λακωνία από ότι στην Καστοριά, και έτσι ο Νομός μας θα χάσει την πρωτιά στα μπλε «κάστρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά το 2019 είχε λάβει 27,10% έναντι της Έβρου που πήρε 27,55%. Σύμφωνα με τα προγνωστικά της Stoiximan το… ματς είναι στα ίσα θεωρώντας ότι και οι δύο περιοχές μπορούν και να αυξήσουν και να μειώσουν τους ψηφοφόρους τους. Γι αυτό και η απόδοση είναι ίδια και στις δύο περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here