Έξι παιδιά του Κάστορα στο διήμερο αξιολογήσεων της ΠΑΕ Ατρομήτου (Φωτο)

Έχοντας ως στόχο την ενσωµάτωσή τους στις υποδοµές του Ατροµήτου, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές τα «έδωσαν» όλα προκειµένου να «κυνηγήσουν το όνειρο», κατά τη διάρκεια του καθιερωµένου διήµερου αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ατρόµητος σε συνεργασία µε το ανεπτυγµένο ∆ίκτυο Σχολών του.

Πολλά, λοιπόν, ήταν παιδιά από  τον ΑΟ Κάστωρ, τον Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου, την ΑΕ Πολυκάστρου, την Ακαδηµία ’98 Ναυπλίου, τον Κρητικό Αστέρα, τον Πανλευκάδιο, την Ελλάς Βέλου, τον Παλληξουριακό, τον ΑΟ Μυκόνου, τον ΠΑΣ Οινοφύτων, τον Μακεδονικό Κοζάνης, τον Πανελλήνιο Καρδίτσας καθώς και τις ακαδηµίες της Μάχης Μαραθώνα, Ατρόµητου Μεταµόρφωσης, της ∆ύναµης Ασπροπύργου και του Ευκλείδη Μεγάρων που συµµετείχαν σε αυτό το διήµερο αξιολόγησης, έχοντας ως στόχο, όπως προαναφέρθηκε, το… κυνήγι του ονείρου για µια επαγγελµατική σταδιοδροµία τους στο ποδόσφαιρο.

Οι νεαροί χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, τους γεννηθέντες του 2002 – 2003 και 2004 – 2005, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής των ∆ικτύων Σχολών, Τόλη Αποστόλου, αλλά και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο, Πέτρο Κοντοβράκη, Βασίλη Γκούµα και τον προπονητή τερµατοφυλάκων Κώστα Καρατασάκη, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν µε τις ικανότητές τους.

Το διήµερο αξιολόγησης πραγµατοποιήθηκε το διήµερο 26-28 ∆εκεµβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ατροµήτου στο «Νταµάρι» Περιστερίου, περιλµβάνοντας προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Από τον ΑΟ Κάστωρ συµµετείχαν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές.  Συγκεκριµένα, οι: Παπουτσής Μιχάλης, Καραµαλέγκος Λευτέρης, Πίττας Γρηγόρης, Λοβάτσης ∆ηµήτρης, Πρωτόγερος Κώστας και Προδροµίδης Αναστάσιος.

Να σηµειωθεί, επίσης, ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κάστωρ που συµµετείχαν στο διήµερο αξιολόγησης, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ από τους υπεύθυνους του Ατροµήτου υπήρξε αναλυτική ενηµέρωση προς τους προπονητές της Ακαδηµίας του ΑΟ Κάστωρ για τις ικανότητες και δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που συµµετείχαν στο τουρνουά.

Τα παραπάνω στοιχεία µεταφέρθηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους προπονητές της Ακαδηµίας του ΑΟ Κάστωρ, ενώ- πολύ σύντοµα- σε τουρνουά που θα διοργανώσει ο Ατρόµητος, αναµένεται να  κληθούν ορισµένοι παίκτες του ΑΟ Κάστωρ, έτσι ώστε να υπάρξει πληρέστερη εικόνα από το ταλέντο και τις δυνατότητές τους, προκειµένου να ενταχθούν µελλοντικά στις Ακαδηµίες του Περιστερίου.

Η µεταφορά των παικτών του ΑΟ Κάστωρ στην Αθήνα πραγµατοποιήθηκε µε το 9θέσιο ταξί της TAXI-TIME ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, συνοδευόµενοι από τους προπονητές Μίµη Μπαχαδέρογλου, Ηλία Κυβεντίδη καθώς και το µέλος του ∆.Σ., Μηνά Προδροµίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here