Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο μία ακόμη ευρεία σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, αυτή τη φορά για σημαντικά θέματα που αφορούν τις υποδομές και τα έργα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η Μαρία Αντωνίου κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα ζητήματα, είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα  Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη και τον Υπεάρχη της 3ης Υ.Π.Ε. κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Νοσοκομείου μας, κάτι που συνεπάγεται το έμπρακτο και διαρκές ενδιαφέρον, τόσο της ίδιας προσωπικά όσο και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προσανατολίζεται και επικεντρώνεται στον ευαίσθητο αυτό τομέα που αφορά τη δημόσια υγεία και την προστασία των πολιτών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Γρηγόρης Χάτσιος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Νοσοκομείου, η Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών κ. Κυριακή Γιαγλόγλου, Εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Προϊσταμένη της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Ηπέιρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Μαρία Τσιατούρα που βρέθηκε εκτάκτως στην Καστοριά, η Διεύθυνση Δασών καθώς και Διευθυντές και άλλοι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here