«Θα πληρώσουμε 380.000€ σε μηχάνημα που θα λειτουργεί δύο μέρες τον χειμώνα» αναφέρουν σε άρθρο τους οι ΕΝ.ΔΗΜΟ., ενώ άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλου.

Το άρθρο των ΕΝ.ΔΗΜΟ.:

Κάτι βρωμάει στην αντιπεριφέρεια και βρωμάει άσχημα. Θα πληρώσουμε 380.000€ σε μηχάνημα που θα λειτουργεί δύο μέρες τον χειμώνα. Που δεν θα μαζεύει την τοξική κρούστα (τους θερινούς μήνες κάνει την εμφάνιση). Η μυρουδιά θα διώχνει τους πολίτες από τα παραλίμνια μαγαζιά. Ο θόρυβός του θα διώχνει τα πουλιά. Δεν θα μπορούν να προπονούνται κωπηλάτες και ιστιοπλόοι. Δεν θα είναι πλέον επιλογή για προπόνηση ξένων ομάδων κωπηλασίας. Και οι ψαράδες θα μείνουν άνεργοι..

Με λίγα λόγια η εξυγίανση της λίμνης πάει περίπατο. Όπως θα πάει περίπατο και ο Τουρισμός που πάντα ήταν η εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης από όλους τους φορείς του νομού. Ο Αντιπεριφερειάρχης φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται το βάρος που έχει ο θεσμικός του ρόλος και λειτουργεί κόντρα στο συμφέρον του νομού και των πολιτών που τον στήριξαν για συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο διαγωνισμός που είχε γίνει για πολυμηχάνημα με προδιαγραφές πολύ καλύτερες και με χαμηλότερο κόστος αγοράς,και λειτουργία για 365 μέρες του χρόνου ακυρώθηκε με ευθύνη του.

Να δώσουν στην δημοσιότητα οι υπεύθυνοι τις προδιαγραφές και το κόστος των δύο μηχανημάτων και αν η εμμονή αγοράς για το δεύτερο είναι ζημιογόνα και ελλιπής για την εξυγίανση τότε ο Εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει Οι φορείς της εστίασης (καφέ,εστιατόρια,μπαρ) αλλά και οι ξενοδόχοι με τους ψαράδες, που θίγονται άμεσα πρέπει να κινηθούν έγκαιρα γιατί κάποιοι βιάζονται πολύ να καταστρέψουν το στολίδι της πόλης μας με πολυδιάστατες συνέπειες στην υγεία,στην οικονομία,στο περιβάλλον…

dimotiki-kinisi.blogspot.gr

Η απάντηση του Σωτήρη Αδαμόπουλου:

Είδα το άρθρο σας και πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ για την κατά τα άλλα συμπαθή παράταξή σας! Το να συκοφαντείτε θεσμικά όργανα και να θίγετε υπολήψεις χωρίς να πάρετε πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες από τους αρμόδιους που προσπαθούν τόσο καιρό να ολοκληρώσουν έναν καθαρό και αδιάβλητο διαγωνισμό για να μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε το πολυμηχάνημα στη λίμνη μας είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο αλλά και ύποπτο όσον αφορά την σκοπιμότητά του. Γιατί η νομιμότητα σε έναν διαγωνισμό ελέγχεται σε κάθε φάση του! Η νομιμότητα των συκοφαντών όμως μπορεί να ελεγχθεί με πολλούς τρόπους. Και βέβαια είναι εύκολο να φανεί ποιος πραγματικά θέλει το πολυμηχάνημα όταν έχουμε ήδη τρείς άγονους διαγωνισμούς με τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί από προηγούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες. Παρακαλώ λοιπόν να ελέγχετε πρώτα τις πληροφορίες που σας δίνουν για τόσο σοβαρά θέματα και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες που θα προστατέψουν την προσωπικότητά μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here