Ένα καταπληκτικό 4ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε στην Λεύκη και το ΔΣ του ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ” αισθάνεται την χαρά και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην μοναδική αυτή επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο:

Πρώτα από όλα όλους εσάς, τον μοναδικό κόσμο που μας τίμησε όλες αυτές τις ημέρες με την παρουσία και το κέφι του, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων οι περισσότεροι από εσάς .

Τα χορευτικά τμήματα όλων των σωματείων που συμμετείχαν , του ΠΣ Πευκοφύτου, του ΠΣ Πολυκάρπης, του ΠΣ Χλόης Φουντουκλή και του ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς, που μας προσέφεραν μια πανδαισία από χορούς, φορεσιές και χαμόγελα όλων των ηλικιών στον κύκλο του χορού.

Τις μοναδικές μουσικές μας ορχήστρες , Τα Αηδόνια, Το Μουσικόραμα, Το Μακεδονικό Μεράκι και τα Χάλκινα Ηχοχρώματα για τα μοναδικά αυθεντικά γλέντια και το ξεχωριστό χρώμα που προσέφεραν στις εκδηλώσεις μας.

Τους χορηγούς, προμηθευτές και λοιπούς επαγγελματίες που στάθηκαν στο ύψος μιας πρωτόγνωρης συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Και φυσικά, όλους τους εθελοντές μας, μέλη και φίλους του ΠΑΣ Λεύκης, όλων των ηλικιών που όχι μόνο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων αλλά πολλές μέρες πριν και μετά από το καταπληκτικό αυτό 4ήμερο, έδωσαν και την ψυχή τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στην μοναδική αυτή επιτυχία.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε από Κ Α Ρ Δ Ι Α

και του χρόνου με υγεία

ΠΑΣ Λεύκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here