Το πλάτεμα της δημοκρατίας είναι μια υπόθεση του κάθε πολίτη. Οι πληροφορίες με τις οποίες αποφασίζουν οι εκπρόσωποί σας στο δημοτικό συμβούλιο είναι διαθέσιμες σε όλους τους πολίτες, ώστε να τους κατευθύνετε με τις παρατηρήσεις σας και την κριτική σας στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου τις περισσότερες φορές επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας και την καθημερινότητά μας.
Μπορείτε να μας στέλνετε τις παρατηρήσεις σας στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε κατευθείαν με μήνυμα από τις φόρμες επικοινωνίας στη πλευρική ζώνη εργαλείων του blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. 

Παράλληλα συνεχίζουμε την συλλογή υπογραφών κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Μπορείτε να υπογράψετε στην πλευρική ζώνη εργαλείων και να πληροφορηθείτε εκτενώς πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
[Όχι στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας]

Πιέστε πάνω στον τίτλο του κάθε θέματος για να δείτε την σχετική εισήγηση

ΘΕΜΑΤΑ

Α/Α
ΤΙΤΛΟΣ
Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις.
  1. «Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Τοιχιού»
  2. «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Τ.Κ. Αποσκέπου»
  3. «Βελτίωση αντλιοστασίου λυμάτων Α1 Φουντουκλή (ΛΕΜ)»
  4. «Βελτίωση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Νέου Οικισμού (Γάβρος)».
Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς.
Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. του Δήμου Καστοριάς.
Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ του Δήμου Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here