Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ επισκέφτηκε η Μαρία Αντωνίου με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνος Ζέρβας και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη.

Η ανάρτησή της:

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ επισκέφτηκαμε με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνος Ζέρβας και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη.

Συγχαρήκαμε, ευχαριστήσαμε και εκφράσαμε την υπερηφάνεια της Κυβέρνησης αλλά και όλων των Ελλήνων, προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τους πανεπιστημιακούς Καθηγητές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, τις καθαρίστριες και όλους τους εργαζομένους, για το ανεκτίμητο έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή της μάχης», περιέθαλψαν συμπολίτες μας σε ανάγκη, με αυτοθυσία και με ποιότητα, σώσανε ζωές και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο ανήκει στις μονάδες αναφοράς που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά, ενημερωθήκαμε για τη δωρεά Συστημάτων Επικοινωνίας που έχει προσφέρει Εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας.

Με αυτή τη δωρεά δίνεται η δυνατότητα στη θεραπευτική ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές κλπ) να μπορεί να συντονίζει αποδοτικότερα τις επισκέψεις στους θαλάμους των ασθενών, να απαντά στους ασθενείς τυχόν απορίες τους για τη θεραπευτική μέθοδο και να μειώνονται οι τυχόν περιττές επισκέψεις στους θαλάμους ασθενών από το προσωπικό του νοσοκομείου. Αυτό συνεπάγεται μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού, αποδοτικότερη διαχείριση του προγράμματος επισκέψεων, ουσιαστικά συχνότερη επαφή μεταξύ ιατρών και ασθενών, σημαντική μείωση κόστους αφού ο ειδικός εξοπλισμός που απαιτείται για την επίσκεψη σε θάλαμο ασθενών με κορονοϊο, απορρίπτεται ύστερα από κάθε χρήση και τέλος εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου μιας και οι θεραπευτικές ομάδες επικοινωνούν άμεσα με τους ασθενείς χωρίς να απαιτείται η ένδυση με τον ειδικό εξοπλισμό, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 10-15 λεπτά.

Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: οθόνηΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here