ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!

κ.κ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΓ??ΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΣΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

            ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΕΠΕΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ(ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ) ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΩΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΚΡΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΝΟΙΑ!!!

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΥΓ1     ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

ΥΓ2     ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΙ κ.κ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (11 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;

(ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ).

ΥΓ3     ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ4     ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here