Επιστολή της Αντιδημάρχου Καστοριάς Όλγα Θεοχάρη προς την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” η οποία εστάλη σήμερα το πρωί, μετά τη μετάδοση του εσφαλμένου ρεπορτάζ για τα Ραγκουτσάρια.

Αξιότιμοι κύριοι-ες,
Με έκπληξή μας παρακολουθήσαμε ότι στη σημερινή εκπομπή σας (7-1-2022) αναμεταδόσατε βίντεο με τα ραγκουτσάρια της Καστοριάς, μεταφέροντας λανθασμένα στους τηλεθεατές σας ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα αφορούσε το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου 2022.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω βίντεο που προβάλατε με τίτλο «Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ», αφορά σε λήψεις παλαιότερων εκδηλώσεων που έγιναν προ της πανδημίας και πιο συγκεκριμένα, από το 2020 που ήταν και η τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκαν τα καρναβάλια της Καστοριάς. Αυτό αναφέρεται και στο σχόλιο της σελίδας facebook (https://www.facebook.com/ragoutsaria) που προφανώς ήταν η πηγή σας.
Σας παρακαλούμε πολύ να υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε, το οποίο θεωρούμε ότι είναι δυσφημιστικό για την περιοχή μας και προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο που το παρακολούθησε.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.
Με εκτίμηση
Όλγα Θεοχάρη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Δήμου Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here