Οικονομική κρίση, υγειονομική κρίση, ενεργειακή κρίση, ανατιμήσεις… Οι καιροί είναι δύσκολοι. Αρκετοί συμπολίτες μας, δυστυχώς δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα βασικά για συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Μέσα αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που θέλουν να προσφέρουν, θέλουν να βοηθήσουν. Το Κastoria Νews βρήκε έναν από αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Το ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Εργασίας Άργους Ορεστικού Βαρβάρα Κουφονικού.

Συνέντευξη στη Θάλια Κολιοπούλου

Να ξεκινήσουμε από κάποια βασικά στοιχεία σχετικά με την Εθελοντική Εργασία Άργους Ορεστικού, προκριμένου να σας γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. Πότε ιδρύθηκε η ομάδα σας και ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδηγήσαν στην ίδρυσή της;

Η εθελοντική Άργους Ορεστικού, ιδρύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου. Μας ενέπνευσε το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο στην Καστοριά, οπότε έτσι ξεκίνησε η  βασική ιδέα. Θέλαμε  να κάνουμε κάτι αντίστοιχο να κάνουμε και στο Άργος Ορεστικό. Συν το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ανάγκες έτσι και αλλιώς και στην πόλη του Άργους.

Τι έχετε καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή;

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο kastoria.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here