Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου Ενεργών Πολιτών Καστοριάς.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, μπροστά στο Δημαρχείο Καστοριάς με ώρα έναρξης 17:00 έλαβε μέρος η Συναυλία Διαμαρτυρίας Κατά της Καθημερινής Αγωνίας και Αβεβαιότητας με την οποία εμείς, οι ενεργοί πολίτες της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας, επιλέξαμε να αντιδράσουμε και να μιλήσουμε δυνατά θέλοντας να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας, να συμπαρασταθούμε και να ακουστούμε βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στο συλλογικό αγώνα που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτήν την Συναυλία συμπαρασταθήκαμε στον κόσμο της τέχνης, σε όλους τους ανθρώπους που φοβούνται ότι θα χάσουν την πρώτη τους κατοικία και στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, ζητώντας να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη αλλά και να γίνουν τα πάντα για να δημιουργηθεί το αίσθημα ασφάλειας για τα επόμενα ταξίδια μας.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τους συμπολίτες μας να στηρίζουν αυτήν την εκδήλωση και να έρχονται με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και παρόλες τις καιρικές συνθήκες και την βροχή, οι περισσότεροι έμειναν έως το τέλος.

Σε αυτή την Συναυλία δεν είχαμε παρακινητές παρά μόνο θερμούς υποστηρικτές!

Στην συναυλία συμμετείχαν αφιλoκερδός τα μουσικά σχήματα:

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Baildsa x Pindos Atletico, Banda Entopica, Got, zΩtt (19), Bue x Selfmade (Φ Labs),

Φιρί Φιρί, Dj Billys Karamanos και οι Κούπες.

Θερμοί υποστηριχτές στην όλη διοργάνωση ήταν:

Ηχοδιάσταση, Σαλβαρίνας Χαράλαμπος, Unmute Records, ΚοινΣΕπ Φύση και Πολιτισμός (@prespalakes), OHMAMI Street Food, Γραμμόφωνο, Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ., Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καστοριάς, Δήμοs Καστοριάς, Εν΄Καιρώ, La Maison, Φάρμα Μόσχου, Γραμμόφωνο, Domus, El Grano, Κυλικείο Δημαρχείου, Βασίλη Κοτσάκο και όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω και έναν έναν ξεχωριστά που ένωσαν τις «φωνές» τους με την δικιά μας βάζοντας ο καθένας το δικό του πολύτιμο λιθαράκι.

Οι δράσεις μας δεν σταματάνε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here