Σε μια προσπάθεια να έχετε πλήρη εικόνα γύρω από τους αγώνες που έχουν να δώσουν οι ομάδες του νομού μας το σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ, η sentra.com.gr σας παρουσιάζει εν συντομία το πού και με ποιους αντιπάλους θα αναμετρηθούνε.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Ποδόσφαιρο

Κάνοντας, λοιπόν, την αρχή της ενημέρωσής σας με ποδόσφαιρο και τη Γ’ Εθνική κατηγορία,  να σας κάνουμε γνωστό,, ότι την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ., είναι στο πρόγραμμα να διεξαχθεί η 16η αγωνιστική ημέρα, στην οποία o Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας θα κοντραριστεί στο Δ.Α. Καστοριάς με τον έχοντα υψηλές βλέψεις στη φετινή σεζόν και, συνάμα, δεύτερο στη βαθμολογία Ναυπακτιακό Αστέρα, σε ένα -κατά τ’ άλλα-  παιχνίδι, που λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών, σίγουρα, θα είναι ισότιμο με «μάχη» επί λάσπης.

Σε ό, τι, τώρα, σχετίζονται με αγώνες ποδοσφαίρου σε τοπικό επίπεδο, αυτό που έγινε γνωστό από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς το πρωί σήμερα, είναι πως τα ματς τόσο της Α’ όσο και της Β’ κατηγορίας αναβάλλονται, λόγω, βεβαίως, των δύσκολων καιρικών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Μπάσκετ

Αλλάζοντας σπορ και περνώντας στο μπάσκετ, θα ξεκινήσουμε την ενημέρωσή σας με την κομβικής σημασίας σαββατιάτικη (5 μ.μ.) αναμέτρηση της Καστοριάς στο κλειστό «Άγιος Παύλος» , όπου- στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής (τελευταίας του α’ γύρου)- θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ευρώπη ΄87 Πευκοχωρίου.

Σε επίπεδο Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΔΥΜ και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας (1ης του β’ γύρου), η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ομάδα του Άργους Ορεστικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 5 μ.μ στην έδρα της τον Α.Σ. Βελβεντού, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Handball

Συνεχίζεται Σάββατο και Κυριακή το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον Δ’ όμιλο με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής ημέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 2ος στη βαθμολογία Α.Ο.Α. Καστοριάς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 6 μ.μ., στο κλειστό «Δημήτρη Διαμαντίδης» την Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here