Την ήττα γνώρισε η Καστοριά 1980 από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με το βαρύ σκορ 3-0.

ΑΣ Καστοριά 1980:

Προβληματισμός στους φίλους της Καστοριάς για την εμφάνιση της ομάδας. Άμεση απόφαση για κλιμάκωση της ένθερμης συμπαράστασης προς τους παίκτες μας στα προσεχή παιχνίδια, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Ιστορικές παρουσίες στο πλευρό της Καστοριάς, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών. Το παρών έδωσαν ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλκίδης και οι μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος Τάκης Τσιρώνης και Σάκης Ερμείδης.

Προβληματισμένοι περισσότερο από την εμφάνιση της ομάδας, παρά πικραμένοι από την βαριά ήττα, έφυγαν, από το γήπεδο των Νέων Επιβατών, μετά την λήξη του παιχνιδιού Κεραυνού Αγγελοχωρίου – Καστοριάς (3-0), οι 30 και πλέον φίλαθλοι της Καστοριάς, που ακολούθησαν την ομάδα στην Θεσσαλονίκη. Τα πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν κι όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι τώρα η ομάδα χρειάζεται περισσότερο ένθερμη υποστήριξη κι ότι η προσπάθεια συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών μας κρίνεται αναγκαία και πρέπει να συνεχισθεί, με στόχο την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών. Γιατί σε ένα μακρύ πρωτάθλημα δεν θα υπάρχουν μόνο νίκες με όμορφες στιγμές, αλλά και άτυχα αποτελέσματα με τις αντίστοιχες άσχημες.

Εκτός των φιλάθλων που ταξίδεψαν από την Καστοριά, υπήρχαν και διάφοροι φίλοι της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης., που ρωτούσαν πριν το παιχνίδι γενικά για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Παρόντες στο παιχνίδι ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς και πρόεδρος της κυπελλούχου ομάδας κ. Γιώργος Χαλκίδης, καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πάλαι ποτέ κυπελλούχου ομάδας της Καστοριάς του 1980, Τάκης Τσιρώνης και Σάκης Ερμείδης. Ο τελευταίος δέχθηκε σαν δώρο, από τον φίλαθλο της ομάδας μας κ. Στράτο Μορφίδη, τον α΄ τόμο του βιβλίου των Ιωσήφ – Λάζαρου Χατζητιμοθέου και Παναγιώτη Μπάτου “Εικόνες και μνήμες του Καστοριανού ποδοσφαίρου” (ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1963-74), ενώ παρέδωσε στον κ. Μορφίδη, την φανέλα του από τον τελικό, καθώς κι ένα πολύ μεγάλο αρχείο φωτογραφιών του, σαν μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ23
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥ24
ΕΛΑΣΣΟΝΑΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ11
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.01
ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥΚΑΣΤΟΡΙΑ 198030
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΚΟΖΑΝΗ11
ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ00

Η βαθμολογία

Α/ΑΟ Μ Α Δ Ε ΣΤΕΡΜΑΤΑΒ
1ΚΟΖΑΝΗ12210
2ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ1028
3ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.318
4ΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥ857
5ΕΛΑΣΣΟΝΑ436
6ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ566
7ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ555
8ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ235
9ΠΙΕΡΙΚΟΣ434
10ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ454
11ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ344
12ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980264
13ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ382
14ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ2141

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΚΟΖΑΝΗΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here